Overslaan naar content

Microsoft Azure Cloud Engineer

Op locatie, Hybride
 • Urk, Flevoland, Nederland
€ 2.950 - € 4.250 per maandTech

Functieomschrijving

Microsoft 365 en Microsoft Azure zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Ook wij adviseren deze betrouwbare diensten en producten met grote regelmaat aan onze klanten. De vraag naar deze diensten blijft alleen maar stijgen waardoor wij op zoek zijn naar een Microsoft Azure Cloud Engineer voor uitbreiding van ons team!


Als Cloud Engineer ben jij een belangrijk onderdeel van ons ICT team bestaande uit een aantal servicedesk medewerkers, VoIP specialisten en IT medewerkers. Je werkzaamheden zullen bestaan uit migraties van bestaande on-premise omgevingen naar Microsoft 365 en Microsoft Azure, het oplossen van vragen/problemen over de Microsoft propositie en het ondersteunen van de collega’s met hun vragen over Microsoft 365 en Microsoft Azure.


Samen met je collega’s, waarvan er meerdere diepgaande Microsoft en cloudkennis hebben, neem je onze klanten en de overige collega’s mee in hun reis naar de cloud.Vereisten

Als Microsoft Azure Cloud Engineer ben je natuurlijk:

 • Communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Hulpvaardig;
 • Een echte teamplayer;

Daarnaast heb je kennis van (en ben je bij voorkeur reeds gecertificeerd voor):

 • Uiteraard Microsoft/Office 365 en alle verschillende abonnementsvormen;
 • Microsoft Azure
 • Microsoft Azure Virtual Desktop
 • Microsoft Azure Active Directory
 • Microsoft SharePoint

Je leest het goed. We vragen nogal wat, maar daar krijg je natuurlijk ook wat voor terug!

Zo heb je binnen ons bedrijf volop de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen. Op die manier kun je niet alleen je kennisniveau op peil houden maar ook binnen onze organisatie doorgroeien naar een andere functie! Uiteraard bieden wij een salaris passend bij je werkervaring en de functie en krijg je de beschikking over een high end notebook, telefoon van de zaak – want je moet natuurlijk op een prettige manier je werk kunnen doen.


Werkplezier
Binnen skrepr hangt een gezellige en informele werksfeer. De creativiteit is voelbaar en zichtbaar. Werkplezier is één van de belangrijkste pijlers binnen de organisatie. Dit zie je ook terug in de arbeidsvoorwaarden. Een voorbeeld hiervan is de ‘incentives menukaart’; Een keuzepakket met allerlei leuke extra’s zoals bijvoorbeeld een bedrijfsmassage, maandelijkse kapper, en nog veel meer!

Wij vinden een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk. Zo hebben we regelmatig personeelsuitjes, -etentjes en vieren we successen met elkaar! Heb jij ideeën voor een geweldig uitje met het team, schroom dan niet en laat je horen! Eigen initiatief vinden wij heel belangrijk.

Herken jij jezelf in bovenstaande en word jij, net als wij, blij van het helpen en ondersteunen van onze klanten en werken in een enthousiast en gedreven ICT-team?

Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

Leuk! Solliciteer dan door je motivatie met CV te mailen naar roelof@skrepr.com

Details

Op locatie, Hybride
 • Urk, Flevoland, Nederland
€ 2.950 - € 4.250 per maand
Tech

of

Details

Op locatie, Hybride
 • Urk, Flevoland, Nederland
€ 2.950 - € 4.250 per maand
Tech