Overslaan naar content

Hoe wij aannemen

Onze insidersgids voor sollicitanten: zo shine jij in ons wervingsproces!

Bij skrepr nemen we samen aan!

Wij šŸ§” professionals aannemen! Deze pagina geeft je een klein inzicht in wat je kunt verwachten als je het wervingsproces bij Skrepr doorloopt.

Bij Skrepr begrijpen we dat aannemen een tweerichtingsgesprek is. Ons aannemingsproces is grondig om ervoor te zorgen dat we de juiste beslissing nemen en natuurlijk om jou te helpen beslissen of wij de juiste match voor jou zijn!

Ons wervingsproces

Ontdek de geheime saus achter ons wervingsproces

Maak kennis met ons

De eerste indruk is alles. Tijdens deze stap leren we elkaar kennen en kunnen we bespreken hoe we jouw vaardigheden en interesses kunnen koppelen aan de functie waarvoor je solliciteert.

Enthousiasmering

Tijdens dit gesprek proberen wij je enthousiast te maken voor skrepr en krijg je de kans om jezelf te presenteren en ons te laten zien waarom jij de perfecte kandidaat bent voor de functie.

Skills test

Laat zien wat je waard bent. We willen graag jouw vaardigheden testen om er zeker van te zijn dat je over de juiste kwaliteiten beschikt om de functie succesvol uit te voeren.

Ontmoeting & Start

Gefeliciteerd! Je hebt het wervingsproces met succes doorlopen en nu is het tijd om het team te ontmoeten en aan de slag te gaan. We zijn blij dat je bij ons komt werken.

"Bij Skrepr geloven we in de kracht van teamwork en hoe we samen iets geweldigs kunnen bereiken. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen die ons willen helpen groeien en de beste dienstverlening voor onze klanten willen leveren. Wil jij deel uitmaken van een gepassioneerd team en samen uitdagingen aangaan om het beste resultaat te behalen? Laten we dan samenwerken en Skrepr naar ongekende hoogten brengen!"

Rinke Brands CEO bij Skrepr

Ontmoet het recruitment team van skrepr

Sije Kapitein

HR-officer

Geert Hoekstra

Founder

Ben jij klaar om te solliciteren?

Bekijk onze vacatures

Ontdek jouw toekomst bij Skrepr. Bekijk vandaag nog onze openstaande vacatures.

Skrepr door Nederland

Ontdek onze locaties in Nederland en maak deel uit van ons groeiende team

Veelgestelde vragen

Wat is de beste manier om te solliciteren bij Skrepr?

Je kunt het beste solliciteren via onze website, waar je onze openstaande vacatures kunt bekijken en jouw cv en motivatiebrief kunt uploaden. Zorg ervoor dat je cv up-to-date is en vermeld waarom je bij Skrepr wilt werken.

Wat gebeurt er na het versturen van mijn sollicitatie?

Na ontvangst van jouw sollicitatie zal onze HR-afdeling jouw cv en motivatiebrief beoordelen. Als we denken dat je geschikt bent voor de functie, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Als je door gaat naar de volgende fase van het wervingsproces, laten we je dat zo snel mogelijk weten.

Wat voor soort training en ontwikkelingsmogelijkheden biedt Skrepr?

Bij Skrepr zijn we toegewijd aan de ontwikkeling van ons team. We bieden regelmatig Skrepr Talks en workshops aan om jouw vaardigheden en kennis te verbeteren. Daarnaast stimuleren we onze medewerkers om te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan binnen het bedrijf. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hun volledige potentieel bereiken en hun loopbaan bij Skrepr kunnen opbouwen.

Biedt Skrepr thuiswerk opties aan?

Ja, Skrepr biedt thuiswerkopties aan voor bepaalde functies. We begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is voor onze medewerkers en we willen ervoor zorgen dat onze medewerkers een goede work-life balance hebben. Onze medewerkers kunnen ook gebruik maken van flexibele werktijden, zodat ze hun werk kunnen afstemmen op hun persoonlijke behoeften en verplichtingen. We geloven dat dit leidt tot betere prestaties en meer tevreden medewerkers.