Overslaan naar content

Stages

Ga voor goud met een stage bij skrepr - de perfecte start van jouw carrière!

Kickstart jouw carrière in Software & IT

Welkom bij Skrepr, hét bedrijf voor engineers, developers, IT'ers, data en AI-studenten, en sales, HR- of marketingstudenten. Wij zijn een gepassioneerd team van professionals die met diverse toonaangevende merken en grote namen in diverse sectoren samenwerken aan uitdagende projecten en innovaties.

Bij Skrepr bieden we een inspirerende en moderne werkomgeving waarin we experimenteren met innovatieve Software & IT oplossingen. Als stagiair krijg je bij ons de kans om jouw vaardigheden te ontwikkelen en creativiteit los te laten op interessante projecten. We geloven dat de beste ideeën ontstaan in een informele sfeer, en we bieden dan ook een gezellige en stimulerende werkomgeving waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en jouw talenten kunt laten zien.

Deze stagiairs gingen je voor!

Julian

Softwareontwikkeling

Remco

Marketing & Communicatie

Perks van stagelopen bij Skrepr

Bedrijfscultuur

Bij skrepr profiteer je als stagiair van een inclusieve en positieve bedrijfscultuur waarin je je welkom voelt en ruimte hebt om te groeien. Bij ons werk je in een omgeving van open communicatie, respect en samenwerking.

Flexibele werktijden

Bij skrepr bieden wij flexibele werktijden en ruimte voor eigen initiatief. Wij begrijpen dat jouw levensstijl en persoonlijke verplichtingen een belangrijke rol spelen in jouw werkzaamheden.

Sfeervolle werkomgeving

Bij skrepr creëren wij een sfeervolle en inspirerende werkomgeving met leuke en enthousiaste collega's. Wij geloven dat een fijne werksfeer bijdraagt aan de kwaliteit van ons werk.

Betaalde stage

Bij skrepr bieden we betaalde stages aan! Dit betekent minder financiële stress en meer focus op jouw persoonlijke en professionele doelen. Solliciteer nu en ontdek de voordelen van stage lopen bij Skrepr!

Eigen projecten

Bij skrepr krijg je de mogelijkheid om te werken aan eigen projecten en jouw creativiteit de vrije loop te laten gaan. Wij geloven dat jouw eigen inbreng en ideeën bijdragen aan de groei van ons bedrijf.

Fruit, snacks & teamuitjes

Bij skrepr zorgen wij goed voor onze stagiairs met gratis fruit, snacks, games en gezellige teamuitjes. Wij vieren graag onze successen en doen dit het liefst samen met ons hele team.

Ontwikkel jezelf bij skrepr

Als je op zoek bent naar een meewerkstage waarin je niet alleen digitale, creatieve en technische vaardigheden ontwikkelt, maar ook ervaring opdoet in het functioneren binnen een multidisciplinair team en een grote organisatie, dan is Skrepr de perfecte plek voor jou. Bij ons leer je niet alleen hoe je verantwoordelijkheden neemt voor je eigen taken, maar ook hoe je bijdraagt aan het geheel van een project. Onze ervaren collega's helpen je graag stap voor stap bij het inwerken en het succesvol afronden van klantprojecten.

Klaar voor de eerste stap in je carrière?

Bekijk onze vacatures en vind een stage die bij je past!